:::: MENU ::::

Vårresa mars 2010 till Garda sjön

Precis vad som behövdes efter en lååång mörk vinter, den 19 mars åkte vi större delen av B3IT, det är företaget jag är anställd på, till Garda sjön i norra Italien för en 3 dagars konferens.

Vi är ett gäng DBA’er, projektledare, programmerare och annat trevligt folk som behövde komma ifrån och konferera lite. Italien är ju vackert på våren även om just den här våren hade kommit av sig lite på grund av den långa kalla vintern. Ändå, man ska inte klaga, det var +15 grader och Duccarna hade börjat våga sig ut.

Bilden nedan är tagen från en borg uppe på berget i Desenzano, en underbar turistort vid sjöns södra sida, massor med flashiga bilar och motorcyklar :-)

Nedan är en närbild på en gammal mur i byn, fantastiskt att den fortfarande står

Andra dagen, lördag, tog vi en tur upp till byn Arco, en del skulle ut och cykla, en del bergsklättra och en del ville mest promenera i byn och shoppa, min fru och jag valde shoppa.

På vägen gick vi förbi enorma fält med vinrankor, det är fantastiskt att se för en stackars solsvulten svensk, måste komma tillbaka senare på året när druvorna är färdiga att plockas!


So, what do you think ?