:::: MENU ::::

Min Elena

Direkt när jag såg den på en annons på baksidan av en Bike 1994 så visste jag att jag en dag måste köpa en sån, det tog sin lilla tid, typ 13 år eller nåt innan jag äntligen kom till skott.

Var inne på AVA MC söder om Stockholm och kollade runt, drömde bort mig lite när den stod där, hade gått ca 1200 mil då och var i mycket bra skick. Det var kört. Jag bara måste ha den. Efter lite funderingar hemma så kom vi fram till att den nog trivs bättre ute på landet där den får springa fritt(nästan) och bli ompysslad av en förstående ägare, en som kan stå ut med och till och med gillar Italienskans egenheter. Som t.ex att man inte kan krypköra med den i köer, avgassystemet gör att man bränner sig på ben och rumpa, men vadå, den ska ju gå fort, inte sakta, då kan man ju lika gärna cykla ?!

Ställa ventilerna och byta kamrem vartannat år eller varje 1000 mil är bara trevligt då får ju den lokala Ducati verkstan möjligheter att visa vad dom kan.

Att den är ruskigt obekväm att köra långt med eller att passageraren max kan vara 140 lång är ju bara charmigt.

Lite mer bilder på den nedan, i mitt tycke en av världens absolut vackraste modeller som någonsin byggts.

Tittar man noggrant på bilden nedan kan man se ‘fegranden’ kvar på bakdäcket, jag vill verkligen inte lägga hojen så jag tar det nog lite onödigt lugnt på banan också :-)


So, what do you think ?